Det meste kan bli en artikkel hos meg

Din artikkel: Det meste fra din hverdag kan bli en artikkel hos meg med riktig fokus. Hverdagen består av opplevelser både fra jobb og privat. Oppturer og nedturer. Sinne og glede. Frustrasjon og irritasjon. Vennskap og bekjentskap. Familie og slekt. Innafor og uttafor. Arbeidsledig og arbeidstaker. Inspirasjon fra fortid for fremtid.

Vi er mennesker. Ingen er perfekte. Vi trenger alle å bli sett, hørt og forstått.

Å velge å skrive om det, ser jeg gir stor glede og samhørighet hos andre. Det er mange som blir rørt og berørt. Det skaper engasjement, gjenkjennelse og en følelse av å være normal og i samme båt.

Her deles historier fra rollen som arbeidstaker, som sjef, som mamma, som kone, som hverdagskokk, som frivillig hjelper, som venninne, som baker, som lærling, som prøvekanin, som menneske. Din hverdag kan skrives som en artikkel – din artikkel.

Det er uendelig mye, men vi er uendelig mye. Du er viktig og mye mer enn du tror.

Har du noe du ønsker å dele, kan det bli en artikkel her. Fokus er å være bra nok, være seg selv og være positiv. Dette er ikke siden for politiske debatter eller uthenging av andre. Artikler med utgangspunkt i læring, inspirasjon, motivasjon, fra livet, ærlighet og ektehet er velkomne.

Din historie

Du har mange historier med deg på din ferd. Hvor kommer du fra? Hva kommer du fra? Hvorfor er du deg? Å dele den med noen er ofte et sterkt ønske, men ofte litt vanskelig. Det å fortelle sin egen historie kan ofte bli litt for nært. Fortell den til meg og jeg kan formidle den for deg. Du kan være anonym eller stå frem med ansikt. Historien din er uansett viktig og kan være en super inspirasjon for andre.

Ditt tema

Ofte opplever vi å møte på en tematikk, men vi tørr ikke rekke opp hånden i mengden å formidle våre tanker og synspunkt. Det kan være på jobb, på foreldremøte, på fotballbanen, i venninegjengen, i familiesammenkomster. Hva som helst egentlig. Det kan være fint eller ikke fullt så fint.

For meg er det lettere å skrive det ned og formidle det som en artikkel. Har du et tema du ønsker fokus på? Det kan fort bli en artikkel her hos meg. Anonym eller med et ansikt. Generelt eller helt spesielt. Det er opptil deg.

Din opplevelse

Du opplever noe hele tiden. Noen ganger føler vi oss helt alene. Like fullt er det en erfaring. En viktig erfaring. Del den gjerne med oss.

Ditt spørsmål

Sitter du å lurer deg i hjel på ulike hverdagslige ting? Det er noen andre som også gjør det samme et annet sted. Send ditt spørsmål til meg og kanskje kan min vinkling på et svar hjelpe deg videre på veien.

Din oppskrift

Du har helt sikkert noen matretter eller en kake du har spesielle forhold til. Kanskje har den gått i arv gjennom generasjoner. Kanskje har den kommet til deg på en helt spesiell måte. Uansett blir det en spesiell stemning når retten eller kaken serveres. Del den med oss slik at noen andre kan få ta del i din opplevelse.

Din markedsføring

Markedføring har vært min arbeidsdag i nesten 20 år. Det du lurer på, lurer noen andre på også. Du kan få din markedsføringsutfordring skrevet om i en artikkel. Bare send meg din spesifikke utfordring slik at jeg kan belyse den i generelle vendinger. Ønsker du ditt firma nevnt, kan du det. Ønsker du anonymitet blir det oppfyllt.