MarkedsføringsScenen kan være av alle størrelser, former og farger. Den kan være enkel, rolig, behagelig, forståelig, overkommelig og oppnåelig. Den kan også være skremmende. Det å sørge for at markedsføring blir kos og hygge for deg, gjøres med stor glede. Det er en enorm opplevelse å se bedriftseiere overkomme sine hinder og utfordringer og lykkes med et smil. En aldri så liten markedsføringsboost, er lykke. Det betyr på ingen måte at jeg har overkommet alle egne frykter. Det å stå på en scene å prate til mange, er en reel frykt. Men det er en markedsføringsarena som gjør at du når ut til flere. Den frykten skal jevnes med jorden, for egen del. Hva med deg?

Eric Edmeades, Elevate, Workshop

Frykter er tillært og kan fjernes

Ofte får mine markedsføringskunder spørsmål fra meg om hva de har behov for i sin markedsføringsutvikling. Listen er lang og svarene mange. Jeg spurte meg selv det samme. Svaret mitt var å overkomme sceneskrekken. Det er en utfordring som er vanskelig å gjennomføre helt alene. Derfor er jeg heldig som har Rikke til å stå ved min side, gjennom denne prosessen. Om det er det som skal til for å få frem budskapet, har jeg bestemt meg for at den utfordringen skal få en lykkelig slutt. Jeg vet hvor frykten kommer fra, men dens reise sammen med meg, avsluttes her og nå. Et team gjør det enklere – vi er to, med en heiagjeng.

Overvinne scenefrykten

Da jeg var på Elevate 2014, ble jeg imponert over roen, tryggheten og enkelheten over én foredragsholder. Han var den med færrest effekter, færrest titler og færrest hjelpemidler. Han var allikevel den som gav det aller største inntrykket. Han gjorde det enkelt, troverdig, behagelig, rolig, forståelig, overkommelig og oppnåelig.

Eric Edmeades er tilsynelatende en helt tradisjonell mann i olabukse og svart t-skjorte. Han blender inn i mengden, som alle oss andre. En sjenert fyr, som har vært liten, usikker og redd. Han har vært gjennom skyggesider og dype daler. Fra absolutt bunnen av samfunnsstigen, har han klatret trinn for trinn opp den høyeste stigen. Han har utfordret seg selv på de vanskeligste ting. Han har tatt tak i sine egne utfordringer og nådd mål for mål, steg  for steg. Han har fortsatt beina plantet godt på jordas overflate og forstår oss, fordi han har vært der selv. Det gjør det trygt og troverdig for meg.

Du er født til å uttrykke deg med ord og til å vise deg frem. Det starter med et skrik i det du entrer denne verden. Du hyler for å fortelle verden at her er du. På veien er det dessverre noen som forteller deg at du skal være stille og mest mulig usynlig. «Du er født inn i denne verden til å vise deg frem! Frykter er tillært og kan fjernes» Takk, Eric Edmeades.

En personlighet og en scene

I helgen serverte Elevate, Eric Edmeades og Master the Stage Effect. En workshop spekket med gode tips og hemmerligheter for hvorden å stå trygt på en scene, var min investering i helgen. Jeg har tatt sjumilsteg på kort tid. Jeg kan øve overalt. Jeg vet nå hvordan jeg kan overvinne min utfordring. Steg for steg, trinn for trinn. Jeg er overbevist om at scenen entres med ro, stolthet og smil om kort tid.

Takk for Elevate for at fantastisk arrangement. MaryAnn Skadal

Det er til stor inspirasjon å se hvor vanvittig engasjerende det er når noen gjør et markedsføringsstunt med sin egen personlighet som utgangspunkt. En scene, en grå bakgrunn, en olabukse, en svart t-skjorte og en personlighet. Han er sårbar, men leverer med stor overbevisning. Han fokuserer på deg og faget som han kan. Eric Edmeades prater om det han kan. Det kan du også gjøre. Dine historier, din personlighet og en form for markedsføringsscene er alt som trengs.

Små budsjetter er en utfordring, men ingen hindring

For en liten bedrift, er budsjettene små og økonomien trang. Derfor må det nøye vurderes hva du som bedriftseier kan ta deg råd til. Det er klart en utfordring, men det er ingen hindring. Diamanter må seile forbi de aller fleste ganger. Men det finnes gull og sølv på veien du går. Det kan være akkurat nok og det du trenger for å komme deg videre. Steg for steg i ditt tempo, gjør at du følger med i din egen markedsføringsutvikling.

MaryAnn tar steg for steg i eget tempo. Utfordringer skal overvinnes.

Takk Eric Edmeades. Takk for at du gjør det enkelt, rolig, behagelig, forståelig, overkommelig og oppnåelig. Å stå på en scene er helt overkommelig etter to inspirerende møter med deg på scenen. Det er bare noen uker siden jeg spydde av tanken. Små budsjetter er en utfordring, men det er masse muligheter.